Navigatie

K-beauty

Zuid-Koreaanse vrouwen staan bekend om hun feilloze mooie huidjes (evenals hun uitgebreide 8 tot 10 stappenplannen, als het om beautyrituelen gaat) en worden door de rest van de wereld daarom ook wel aangewezen als dé experts op beautygebied. Je kunt haast wel zeggen dat Zuid-Korea het "nieuwe Parijs" is geworden. Waar Parijs eerst de koploper was op het gebied van huidverzorgings -en make-ip producten, verovert "K-beauty" nu in rap tempo Europa en andere Westerse landen met hun unieke en innovatieve beauty producten. Koreanen zijn erg trendy en enorm vooruitstrevend als het om schoonheid en originaliteit gaat. Hieronder lees je een aantal redenen waarom je K-beauty dus ook bij jou in huis zou moeten halen!


1. Hoge kwaliteit, scherpe prijzen

Koreanen zijn heel serieus als het om huidverzorging gaat en weten precies wat ze willen en hoe ze het willen – en er vooral geen fortuin voor hoeven te betalen! Cosmetische bedrijven spelen hierop in, waardoor zij fel concurreren om alleen de meest hoogwaardige producten tegen een zo’n scherp mogelijke prijs aan te kunnen bieden.


                 
2. Innoverend

Zuid-Korea heeft de beautyindustrie al versterkt met een miljardenmarkt aan BB-Creams, maar er blijven nieuwe innovaties volgen, zoals de hydro-gel maskers en de cushion compact foundations. Met een intense focus op onderzoek en ontwikkeling, zijn de Koreanen de pioniers op beautygebied en zullen daarom altijd met nieuwe beautyproducten op de markt blijven komen.


                               
3. Natuurlijke ingrediënten

Groene thee, bamboe sap, aloë vera, gefermenteerde rijst en honing – het zijn allemaal ingrediënten uit de natuur en ingrediënten waarvan je de namen ook daadwerkelijk kunt uitspreken. Koreaanse huidverzorging wijkt af van agressieve chemicaliën en richt zich op natuurlijke componenten om de huid te behandelen en te hydrateren. Koreanen weten wat goed voor de huid is!

 


                   4. Design

Omdat je er elke dag naar zult kijken, kan het misschien net zo goed schattig. Koreaanse cosmetische bedrijven hebben de lat hoog gelegd op esthetische verpakkingen en design. Terwijl sommigen kiezen voor een smaakvol schattige look, kiezen anderen voor verfijnde elegantie.
De oogstrelende verpakkingen zijn daarom ook de kers op de taart! 

© 2015 - 2018 BB-Cosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel