Navigatie

Over ons

Laaiend enthousiast zijn wij over Koreaanse beauty producten; ze zijn innoverend, creatief, huidvriendelijk, van hoge kwaliteit en super stijlvol en cute! Ja, Koreanen zijn zowel de experts als dé trendsetters op beautygebied! Voor ons is Zuid-Korea daarom het "nieuwe Parijs!" Check it out, want K-beauty is werklijk HOT and we loooove it!
 

K-beauty steeds populairder

Koreaanse huidverzorgings- en cosmeticaproducten worden steeds populairder in Westerse landen. Op toonaangevende communities, blogs en vlogs, juichen gebruikers enthousiast de verschillende Koreaanse topmerken toe. Door de toenemende populariteit, heeft de Koreaanse beautyindustrie de laatste jaren daarom ook een enorme groei laten zien. Langzaam maar zeker veroveren de Koreanen met hun eigen trendy topmerken de wereld. De hoogste tijd dus om ook in Nederland kennis te maken met "K-beauty!”
 

Laat je inspireren!

Ons doel met de webshop is niet alleen het aanbieden van Koreaanse beautyproducten, maar ook om je te inspireren. Dat doen we door je zo goed en uitgebreid mogelijk over de producten te informeren (bijvoorbeeld met stappenplannen voor je beautyroutine), door zo nu en dan interessante artikelen op de website te plaatsen en je op de hoogte te houden van alle nieuwtjes en trends rondom K-beauty!
 

It's in a name...

De ‘BB’ in de naam en het logo van onze webshopnaam 'BB-Cosmetics' is een statement: Be Beautiful, wees mooi!  Als het gaat om het uiterlijke voorkomen: iedereen verdient de juiste huidverzorgingsproducten om de huid er mooi en gezond uit te laten zien. Wij geloven dat de Koreaanse beautyproducten hierin de allerbesten zijn om je huid mooi tot zijn recht te laten komen. En durf je je mooie jij nog meer uit te laten drukken? Gebruik dan de trendy make-up producten die wij in onze webshop aanbieden.

Koreanen hebben schoonheid hoog in het vaandel staan, dus zij zullen telkens weer met de mooiste en meest innovatieve beautyproducten op de markt blijven komen! Niks missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling!

© 2015 - 2018 BB-Cosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel