Privacy policy

Be Beautiful Cosmetics vindt het belangrijk dat jouw gegevens bij een bezoek aan bb-cosmetics.nl goed worden beschermd conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Hieronder kun je lezen waarvoor wij jouw gegevens gebruiken en hoe deze verwerkt worden op deze website.

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de door Be Beautiful Cosmetics verzamelde persoonsgegevens en de verwerking hiervan, om het bestellen zo makkelijk mogelijk te laten verlopen.

Wij respecteren je privacy en zullen daarom je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.
Wij zullen je gegevens uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.
Onze werknemers en de door ons ingeschakelde derden, zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.
Wij gebruiken je gegevens enkel en alleen om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.
Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief, gebruiken wij de door jouw opgegeven gegevens om je de nieuwsbrief toe te zenden. Je kunt je na inschrijving te allen tijde afmelden voor het ontvangen van de nieuwsbrief.

Gebruik van cookies door Be Beautiful Cosmetics

Om de website te kunnen aanbieden, maakt Be Beautiful Cosmetics gebruik van cookies die door je browser worden opgeslagen op je computer. Cookies bevatten informatie, die de server van Be Beautiful Cosmetics naar je browser stuurt, met de bedoeling dat deze informatie bij een volgend bezoek weer naar onze server teruggestuurd wordt. Deze kleine tekstbestanden worden opgeslagen op de harde schijf of in het geheugen van je computer. Cookies kunnen je computer of de bestanden die op je computer zijn opgeslagen, niet beschadigen.

In de cookies wordt informatie opgeslagen (zoals de instellingen van je pc en door jouw aangegeven voorkeuren), om bijvoorbeeld een volgend gebruik van de website te vergemakkelijken. Deze informatie bevat naast jouw IP-adres, geen naam- of adresgegevens of andere persoonlijke gegevens. Ook worden cookies gebruikt om te voorkomen dat je te vaak dezelfde advertentie ziet. Voor het plaatsen van dergelijke cookies, zal Be Beautiful Cosmetics, indien wettelijk verplicht je vooraf – bij het eerste bezoek aan bb-cosmetics.nl –  om je toestemming vragen. Als je desgevraagd toestemming geeft, wordt deze toestemming door Be Beautiful Cosmetics opgeslagen, zodat je niet bij elk bezoek aan de website opnieuw toestemming hoeft te geven. Wanneer je jouw toestemming voor het gebruik van cookies wilt intrekken, dan kun je de cookies verwijderen of laten verwijderen door je browser of virusscanner. Be Beautiful Cosmetics gaat er in dat geval van uit, dat de toestemming voor het plaatsen van cookies, is ingetrokken en zal je daarom bij een volgend bezoek aan de website opnieuw om toestemming vragen. Indien je jouw toestemming intrekt, kan het echter gebeuren, dat je niet van alle mogelijkheden van de website gebruik kunt maken, of dat je geen toegang hebt tot bepaalde onderdelen van de website. 

Google Analytics

Be Beautiful Cosmetics maakt gebruik van Google Analytics. Bij het eerste bezoek aan de website, zal je daarom toestemming worden gevraagd voor het plaatsen van een Google Analytics cookie. Deze dienst wordt gebruikt om rapportages te verkrijgen over hoe de website door bezoekers wordt gebruikt. Hieronder wordt toegelicht, op welke wijze Google met de via de cookie verzamelde informatie om zal gaan en hoe je kunt voorkomen, dat jouw gegevens door Google worden verwerkt:

"Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics gebruikt cookies die een analyse van het gebruik van de website door u mogelijk maken. De door het cookie verzamelde informatie over uw gebruik van deze website wordt doorgaans naar een server van Google in de VS verzonden en daar opgeslagen. Indien de IP-anonimisering geactiveerd is op deze website dan wordt uw IP-adres door Google binnen lidstaten van de Europese Unie of in de andere lidstaten die deel uitmaken van de Europese Economische Ruimte van tevoren ingekort.

Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS verstuurd en daar ingekort. Ten behoeve van de websitehouder, zal Google deze informatie verwerken om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de websiteactiviteiten voor de websitehouders op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot website- en internetgebruik. Het in het kader van Google Analytics door uw browser verzonden IP-adres wordt niet aan andere gegevens van Google gelinkt. U kunt voorkomen dat cookies worden opgeslagen door in uw browser de daarvoor geëigende instelling te kiezen. Wij wijzen u erop dat u in dat geval wellicht niet alle functies van deze website te volste kunt benutten. Bovendien kunt u voorkomen dat de door het cookie verzamelde en aan uw gebruik van de website gerelateerde gegevens (inclusief uw IP-adres) aan Google worden verzonden, bewaard en dat deze gegevens door Google worden verwerkt door de onder de volgende link beschikbare browser-plugin te downloaden en installeren: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl."

Inzage en aanpassing persoonsgegevens

Wanneer je inzage wilt in jouw persoonsgegevens, die Be Beautiful Cosmetics heeft vastgelegd of wanneer je deze gegevens wilt wijzigen, afschermen of laten verwijderen, neem dan contact op met Be Beautiful Cosmetics door een e-mail te sturen aan info@bb-cosmetics.nl. Be Beautiful Cosmetics zal dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, je laten informeren over hoe jouw verzoek is afgehandeld. 

In geval wijziging van onze privacy policy nodig mocht zijn, dan vindt je op deze pagina altijd de meest recente informatie. Be Beautiful Cosmetics is verantwoordelijk voor de verwerking van deze persoonsgegevens en ziet toe op de vertrouwelijkheid en de veiligheid van de gegevens. 

Nog vragen?

Indien je nog vragen hebt kun je natuurlijk te allen tijde contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of een e-mail sturen naar info@bb-cosmetics.nl.

© 2015 - 2017 BB-Cosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.