Navigatie

Vraag & antwoord


Houdbaarheidsdatum of productiedatum?

Help! Is mijn product over datum?
Geen paniek, wij verkopen geen producten die over datum zijn! De data op de Zuid-Koreaanse beauty producten zorgen wel eens voor verwarring. De ene keer wordt de productiedatum op het product vermeld (dan lijkt hij over datum zodra je hem ontvangt) en de andere keer wordt er wel een houdbaarheidsdatum vermeld. Over het algemeen geven de Zuid-Koreanen de voorkeur om de productiedatum op het product of doosje te vermelden. Om je een handje te helpen bij het ontcijferen van de Zuid-Koreaanse symbolen, geven we je hier een voorzetje:

제조 = productiedatum (in het Engels: manufacture date, manufacturing date, man date).
까지 = houdbaar tot (in het Engels: expiry date, expiration date, exp date).
사용기간 = uiterste houdbaarheidsdatum (in het Engels: expiry date, expiration date, exp date).

De datumnotatie is vaak als volgt: JJJJ/MM/DD. Een datum als 20 april 2015 ziet er dus als volgt uit: 20150420. Een algemene regel is, dat het ongeopende product tot 3 jaar na de productiedatum houdbaar is en 1-2 jaar na het openen van het product. 

Verkoop

Is het mogelijk om vanuit België te bestellen?
Ja, dat is ook mogelijk. 

Verzending

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling aankomt?
We streven ernaar om binnen 3 werkdagen je bestelling te verzenden. Zodra we je pakketje aanbieden bij PostNL, ontvang je een e-mail met daarin een track & trace code, zodat je je bestelling kunt volgen. 

Wat zijn de verzendkosten?
Voor het verzenden van je bestelling, wordt bij het afrekenen eenmalig een bedrag van €3,95 in rekening gebracht bij levering binnen Nederland. Naar België kost het €4,95. Bij een bestelbedrag hoger dan €50,- , is de verzending, voor zowel binnen Nederland als naar België, helemaal gratis.

Betaalmethoden

Hoe kan ik betalen?
Bij ons betaal je veilig met iDEAL, Bancontact/Mr. cash of Paypal. Voor een betaling middels Paypal, wordt er aan het einde van je bestelling een bedrag van €0,95 in rekening gebracht.

Retourneren

Kan ik mijn pakketje retour sturen?
Producten kunnen binnen 14 dagen na levering en zonder opgaaf van redenen, naar BB-Cosmetics retour worden gestuurd, mits ze ongebruikt en in ongeschonden staat zijn. De producten dienen in hun originele verpakking door ons te worden ontvangen, waarbij het cellofaan of de verzegeling niet is geopend.

De herroepingstermijn begint op de dag van aflevering van de bestelling. Worden de producten niet geretourneerd binnen deze termijn, dan is de koop een feit.

De directe kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de koper.

Hoe kan ik mijn pakketje retour sturen?
Indien je je pakketje wil terug sturen, dien je eerst Be Beautiful Cosmetics ervan op de hoogte te stellen. Dit kan per e-mail of via ons contactformulier op onze website. Vermeld hier in ieder geval in: je naam, ordernummer en factuurdatum. Gebruik voor retourzendingen altijd het daarvoor bestemde retourformulier

Na ontvangst van de geretourneerde artikelen, sturen wij je een ontvangstbevestiging, waarna het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel, inclusief de verzendkosten van het aankoopbedrag, naar je wordt teruggestort. Dit geschiedt binnen 5 werkdagen middels hetzelfde betaalmiddel waarmee het bedrag door jou aan Be Beautiful Cosmetics is betaald.

Ik heb het verkeerde artikel ontvangen.
Be Beautiful Cosmetics probeert haar bestellingen zo zorgvuldig mogelijk af te handelen. Helaas kan het wel eens voorkomen, dat er een verkeerd artikel wordt geleverd. Indien je een verkeerd product hebt ontvangen, dan verzoeken wij je het volgende te doen:

Stuur een e-mail naar info@bb-cosmetics.nl of neem contact met ons op middels het contactformulier op onze website. Vermeld hierin:

  • Je naam;
  • Ordernummer- en datum;
  • Uitleg/reden over het verkeerd ontvangen product.

Wij zullen dan z.s.m. contact met je opnemen om je verzoek zo goed mogelijk af te handelen.

Nog vragen?

Indien je nog vragen hebt kun je natuurlijk te allen tijde contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of een e-mail sturen naar info@bb-cosmetics.nl

© 2015 - 2018 BB-Cosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel